Наставникът на Ювентус - Тиаго Мота изрази съжалението си за

...
Наставникът на Ювентус - Тиаго Мота изрази съжалението си за
Коментари Харесай

Тиаго Мота: Клубът ще реши какво да прави с Погба

Наставникът на Ювентус - Тиаго Мота изрази съжалението си за тежката травма на бранителя Бремер по време на своята конференция преди утрешния мач с Каляри.

Той също по този начин отхвърли да разяснява обстановката с халфа Пол Погба, чието наказване за използването на допинг беше понижено и ще може да се завърне в игра през втория полусезон.

" Отборът се усеща доста добре, успехите оказват помощ за това. Справяме се добре душевен и физически. Аркадиуш Милик, Бремер, Николас Гонсалес, Василие Аджич и Тимъти Уеа, който почувства болки през днешния ден, няма да са разполагаем на следващия ден, само че ще мога да разгадавам на останалите. Клубът ще реши какво ще прави с Погба. Той беше страховит футболист, само че не е играл от много време. Концентриран съм върху утрешния мач, останалото не е от голяма важност.

Бремер е много значим състезател за нас и доста скърбя за него на човешко равнище. Сега всички би трябвало да вдигнем равнището. Той щеше да поеме отговорността да оказва помощ на съотборниците си, само че в този момент би трябвало да остане спокоен. Вчера видях, че към този момент е по-добре, а ние ще чакаме неговото завръщане.

Защо Мануел Локатели да не го замести? Това би ме направило най-щастливия треньор на света. Никола Савона също би могъл да го направи, само че това са неща, които би трябвало да видя на тренировките. Не знам дали натоварената стратегия способства за тази травма, само че бяхме наясно, че ще е по този начин още при започване на сезона. Жалко е и доста скърбя, когато се случи нещо като това с Бремер. Не е елементарно, аз също съм преминал през това. Трябва да се надяваш интервенцията да мине добре и да имаш сполучливо възобновяване, тъй като прекарваш много време самичък. Ще би трябвало да вдигнем равнището, с цел да компенсираме тази липса. Той би направил същото за своите съотборници ", съобщи Мота.
 Погба и Ювентус евентуално ще се разделят
Погба и Ювентус евентуално ще се разделят

Вижте детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР