Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри заговори за второто място в

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри заговори за второто място в
Коментари Харесай

Алегри се прицели във второто място в Серия “А”

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри заприказва за второто място в класирането на Серия " А " преди мача със Сампдория, макар че неговият отбор е чак на седмото място с закъснение от 15 точки от втория Интер. През последните дни обаче се заприказва, че има опция наказването с отнемане от 15 пункта на “Старата госпожа ” да бъде анулирано.

“На хартия наподобява елементарно, само че последните резултати на Сампдория могат да бъдат подвеждащи. Те постоянно губят с дребна разлика. Утрешният мач е доста значим за класирането, тъй като за първи път можем да станем втори, изпреварвайки Интер с три точки. Пол Погба е разполагаем. Това, че един път е просрочен, не значи, че би трябвало да продължим да го наказваме. Все още не знам състава, само че двама сигурно ще са титуляри - завръщащият се на вратата Матия Перин и нападателят Душан Влахович, който е изцяло възобновен. В четвъртък го смених, тъй като Анхел Ди Мария играеше добре, а Федерико Киеза можеше да бъде оръжие. Душан щеше да остане единствен нападател. Аз съм удовлетворен от представянето му. Физически той е доста по-добре и съм много убеден. Играчите минават през сходни интервали, изключително нападателите, които са оценени съгласно головете си. Вярвам, че механически той изигра положителни мачове ”, съобщи Алегри на днешната си конференция.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР