Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри на шега благодари на халфа

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри на шега благодари на халфа
Коментари Харесай

Алегри благодари на Пянич, че се е контузил

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри на смешка благодари на халфа Миралем Пянич за това, че се контузи при успеха над Сампдория с 3:0. Босненският национал напусна наложително преди края на първото полувреме, а влезлият на неговото място Дъглас Коща беше в основата на триумфа с трите си асистенции.

“Трябва да благодаря на Пянич, тъй като неговата травма ми разреши да направя тази смяна”, съобщи с усмивка Алегри. - При всички положения, бях възнамерявал Дъглас Коща да влезе в игра, само че не толкоз рано. Сампдория се защитаваше доста добре и трябваше да предприемем нещо. Играхме съсредоточено и интелигентно. Радвам се за Бенедикт Хьоведес и неговия гол. Той е отлично момче и дълго чакаше този момент”, разяснява Алегри.

“След драмата в Мадрид, не беше елементарно да се пренастроим, по тази причина благодаря на всички футболисти. Със сигурност не сме любимци за Скудетото. Следващите два кръга могат да се окажат решаващи. Наполи прави необикновен сезон и няма да се предаде”, счита наставникът на “бианконерите”.

“Щастлив съм в Юве и съм в отлични връзки с клуба. Все още има какво да реализираме до края на сезона. След края на мачовете, ще приказваме с управлението. Кой знае, в случай че не спечелим купата и Купата на Италия, може към този момент да не ме искат”, съобщи Алегри във връзка слуховете, че ще напусне Ювентус. Серия А 32 кръг, неделя 15 април  Ювентус 3:0краен резулат  Сампдория
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР