Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри беше награден с приза Златна

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри беше награден с приза Златна
Коментари Харесай

Алегри: Надявам се да остана в Ювентус задълго

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри беше награден с наградата Златна пейка за най-хубав италиански треньор през тази година. Той печели премията за четвърти път, като надделя конкуренцията в лицето на Маурицио Сари и Симоне Индзаги.

“Както постоянно споделям, колкото по-малко щета нанасяме, толкоз по-добре. Благодаря на щаба ми, който смъква толкоз доста напрежение от мен и ми разрешава да одъртявам по-бавно. Играчите също заслужават самопризнание. Надявам се да остана в Ювентус задълго. Сега премислям нещата повече. Годините опит в Серия “А” ми разрешиха да израсна.

Max Allegri affirms ‘I hope to stay at #Juventus for a long time’ after winning the #PanchinadOro award for best Italian Coach of 2018 https://t.co/EXqdbYtvUP pic.twitter.com/VLfnVDQ0Da
— footballitalia (@footballitalia) November 12, 2018
Целта ни е да спечелим осма поредна купа, както и Шампионската лига. Ще забележим дали там ще имаме малко шанс на наша страна. Важното е да разберем по какъв начин ще сме през март месец. Нивото се повиши, тъй че би трябвало да имаме нужните качества, с цел да го достигнем. Що се отнася до Скудетото, там вниманието ни е ориентирано към Наполи и Интер”, съобщи Алегри при приемането на премията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР