Националът на Испания Хоселу разкрива, че бъдещето му в Реал

...
Националът на Испания Хоселу разкрива, че бъдещето му в Реал
Коментари Харесай

Хоселу чувства несигурност за бъдещето си в Реал

Националът на Испания Хоселу разкрива, че бъдещето му в Реал (Мадрид) въобще не е несъмнено, откакто съставът притегли през лятото капитана на националния тим на Франция Килиан Мбапе и бразилеца Ендрик.

Хоселу игра чартърен в Реал от Еспаньол, като на 30 юни изтича клаузата на " белия балет " да откупи правата му от отбора от Барселона. Не се знае обаче дали това ще се случи.

" Не е ясно, ние сме в сложен интервал. Вече споделих в друго изявление, че имам уговорка до 30 юни, като Реал би трябвало да вземе решение. Вярно е, че по време на Европейското състезание не се разисква това, само че в последна сметка ще вдигнем телефона. Не мога да кажа нищо, тъй като просто не знам ", разяснява 34-годишният нападател пред вестник " Ас ".

" Не че имам подозрения, само че не всичко зависи от мен. Реал притегли двама нападатели и очевидно възнамерява идващия си сезон по избран метод. Надявам се да се откри решение ", добави още Хоселу, който бе воин за испанския гранд в извоювания реванш от полуфиналите на Шампионската лига против Байерн (Мюнхен), реализирайки два късни гола за 2:1.
 В Реал (Мадрид) се тормозиха за счупения нос на Мбапе
В Реал (Мадрид) се тормозиха за счупения нос на Мбапе

" С вързани ръце сме "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР