Наставникът на волейболния Монтана Даниел Пеев коментира успеха на тима

...
Наставникът на волейболния Монтана Даниел Пеев коментира успеха на тима
Коментари Харесай

Даниел Пеев: Трябваше да има спорна топка, не знам за какво са протестирали от ЦСКА

Наставникът на волейболния Монтана Даниел Пеев разяснява триумфа на отбора над ЦСКА с 3:2 гейма в първия полуфинален мач от Суперлигата при мъжете.

" Изградихме един добър колектив, значимото е в последна сметка тимът да реализира резултат, серията е дълга ", разяснява Пеев.

" Проблемът във втория гейм пристигна с неприятното посрещане, нямаше разпределителна работа, желаех да увеличим играта си през центъра, мога да разгадавам на всички волейболисти. Клец игра с контузия, стисна зъби, би трябвало единствено възторженостти да получи ", сподели още той.

" Топката беше в разиграване, имаше сигнал от съдийската маса, това стопира част от волейболистите в дейностите им, би трябвало да се отсъди противоречива топка. Тя завърши действително в интерес на ЦСКА, само че можеше да приключи и в интерес на Монтана, тогава ние трябваше да се сърдим, по принцип се дава противоречива топка ", добави Пеев, разяснявайки противоречивата топка, която беше отсъдена при резултат 11:9 в интерес на Монтана.

" Губим темп в геймовете, когато ни поведат в резултата, желаеме да наваксаме с рисков сервис и изпадаме във въртележка от неточности, при по-сериозни разигравания ги печелим ", добави Пеев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР