Наставникът на ВК Монтана Даниел Пеев коментира поражението на тима

...
Наставникът на ВК Монтана Даниел Пеев коментира поражението на тима
Коментари Харесай

Даниел Пеев: ЦСКА ни надигра

Наставникът на ВК Монтана Даниел Пеев разяснява провалянето на отбора от ВК ЦСКА с 1:3 гейма във втория мач от полуфиналната серия сред двата отбора. В първия мач победи Монтана.

"Трябва да отбележим играта на ЦСКА, през днешния ден бяха събрани, играха по-добре, сервисът ни не работеше през днешния ден, момчетата не съумяха да се оправят, направихме доста неточности в офанзива, когато подаряваш толкоз точки, мъчно може да се задържиш в мача, бяхме надиграни през днешния ден ", разяснява Пеев.

"В идващите два мача ще се опитаме да играем по-добре, получи се разбъркана игра, не играхме добре. Целият ни мач не се получи, в един гейм обърнахме резултата, само че очевидно това не беше задоволително, ЦСКА игра много чисто, никакви дарове, а ние тъкмо противоположното ", добави той.

"Клец има фицически проблеми, ще се опитаме да го вдигнем за идващите два мача, получи трамва в кръста, трябваше да изиграе този мач. В София сме способни да изиграем един добър мач ", сподели още наставникът на ВК Монтана.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР