Наставникът на Виляреал Унай Емери потвърди, че води преговори с

...
Наставникът на Виляреал Унай Емери потвърди, че води преговори с
Коментари Харесай

Емери потвърди за интереса на Нюкасъл

Наставникът на Виляреал Унай Емери удостовери, че води договаряния с новото управление на Нюкасъл за вакантния треньорски пост при " свраките ", само че за момента към момента не е получил съответна оферта.

Вчера медиите във Англия разкриха, че Емери е първи избор за мениджърския пост на " Сейнт Джеймсис Парк " и от началото на седмицата се водят диалози сред двете страни. На конференцията преди вчерашния мач с Йънг Бойс Емери отхвърли тази информация, само че след успеха с 2:0 над швейцарския отбор призна, че е допустимо да поеме британския отбор.

" Има интерес от Нюкасъл, това е всичко. Все още няма оферта, която ще би трябвало да е отправена към мен и клуба. Няма нищо друго. Преди да кажа да или не, ще беседвам с клуба ", разяснява Емери след дуела.

В същото време президентът на Виляреал Франсиско Роч съобщи, че има вяра, че Емери ще остане отпред на " жълтата подводница ". " Сигурен съм, че той не мисли за различен клуб. Унай има контракт с нас, а смисълът на договорите е да се извършват. Надяваме се, че този договор ще бъде изпълнен до дъно ", сподели Роч
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР