Наставникът на Верея Илиан Илиев разкри, че няма специална рецепта

...
Наставникът на Верея Илиан Илиев разкри, че няма специална рецепта
Коментари Харесай

Илиев: Нямам рецепта, до 10 декември трябва да има яснота за Верея

Наставникът на Верея Илиан Илиев разкри, че няма специфична рецепта за положителните игри на тима му, който в последно време не стопира да изненадва водачите. Старозагорци победиха водача Лудогорец с 2:1.

"Разковниче няма, няма някакви предписания за успехите. Просто футболистите отново демонстрираха зряла игра, бяха спокойни, Преди мача трябваше да създадем седем промени, много съществени хора ги нямаше ", съобщи Илиев пред DIEMA SPORT и продължи с разбора.

"Преди мача видях малко празни погледи, като че ли малко не си имат вяра. Но изключвам някой външен човек да е мислел, че можем да спечелим 26 точки. Затова им споделих да се любуват на играта. Да, имахме някои неточности, само че значимото е да не те е боязън да играеш с топката с огромните тимове. "

"Големите отбори желаят да играят с топката и не обръщат внимание в отбрана. Казах им, че ще ни притропат и ще ни натиснат. Затова победихме, тъй като не се изплашихме. Треньорите можем да даваме инструкции до 5 минути преди мача, на терена вземат решение футболистите ", съобщи още треньорът и показа още тънкости от успеха.

"С Локомотив Пловдив съм побеждавал Лудогорец. Сега имаше обстановки, в които противникът не се възползва. Те владееха самодейността и топката, може би в някои обстановки имахме повече късмет, само че пък имаше обстановки, в които можехме и по-рано да отбележим ", добави наставникът и показа още, че Верея е имал шанс за този триумф.

"Като цяло мисля, че както когато не всеки път заслужаваш да загубиш, играейки по-силно, по този начин има и мачове, в които може би не заслужаваш успеха, само че шансът е на твоя страна и биеш ", съобщи Илиев и отговори уклончиво дали е трябвало да има дузпа за Лудогорец при 1:1.

"При 1:1 не мога да преценява дали имаше дузпа за Лудогорец. Като виждам от тук, може и да е имало някакво прикосновение. Но съдията е по-близо, той преценя обстановката, той би трябвало да каже ", съобщи треньорът и приказва за тежката финансова обстановка във Верея.

"Сега остават два мача, до 10-и декември би трябвало да има някаква изясненост. Не е единствено треньорът, има много хора в клуба, които зависят. В началото на годината не ни е било цел да сме в Топ 6, ние желаеме да защитим мястото си. "

"За другите неща, би трябвало да има някаква изясненост, тъй като сигурно нашите играчи с представянето си заслужиха интерес от други тимове. Даже ги търсят, макар че имат настоящи контракти, само че у нас е по този начин. Има неща от финансова позиция да се оправят. Ако желаеме да се резервира тимът и да остане гръбнакът, би трябвало да имат и те изясненост какво се случва с тима ", приключи Илиан Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР