Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, изрази задоволството си от

...
Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, изрази задоволството си от
Коментари Харесай

Младенов: На ЦСКА се показват най-много картони, а ние сме най-мекият отбор

Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, изрази задоволството си от образа на неговия отбор при триумфа с 2:0 против Локо Пловдив в четвъртфинал за Купата на България. Той обаче изрази мнение, че на "червените " се демонстрират най-вече картони, без значение, че те въобще не са недодялан тим.

„ Не може да не съм удовлетворен от всичко показано. Голямо отлично за държанието от първия до последния съдийски сигнал.

„ Някои хора преиграват като споделят, че не вкарваме при започване на мачовете. Поведението е значимо и най-важното е успеха. Няма по-красиво от успеха, без значение по какъв начин е реализирана “.

„ Надиграхме тотално Локомотив. Формацията зависи от съперника и състезатели, с които разполагаме. Прекалено доста картони ни се демонстрират, а ние сме най-мекият тим. Във всеки мач ни се демонстрират леки картони. Като се отделим в 6-та ще видите защо става въпрос. Това е задачата на хората, които дават нареждания “.

„ Това, че тръгнахме зле, не значи, че щяхме да продължим по този начин и за идващите мачове. Виждам единствено позитивни неща в ЦСКА. Няма значение против кого играем. Каквото покаже жребият “.

„ Нека възстановим състезателите и по-късно ще се подготвим за Левски. Няма незначителен мач. Всеки мач е значим и въпросът е да демонстрираме във всеки един мач духа на спечелилите. Това е задачата ни “.

„ В положителни връзки сме с Мъри, само че излизаме на терена и ще сме най-големите противници тогава. Те взеха доста нови играчи и усъвършенстваха отбора си. Левски е в по-добро положение от есента, само че и при нас има прогрес. Очаквайте доста добър мач “, приключи Младенов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР