Наставникът на ЦСКА, Стойчо Младенов, изрази разочарованието си от мудното

...
Наставникът на ЦСКА, Стойчо Младенов, изрази разочарованието си от мудното
Коментари Харесай

Стойчо Младенов със сериозна критика към футболистите на ЦСКА

Наставникът на ЦСКА, Стойчо Младенов, изрази разочарованието си от мудното и летаргично движение на своите футболисти по време на поражнието с 0:2 при гостуването на Виктория Пилзен. Все отново, експертът показа, че нещата може да бъдат обърнати в София.

„ Отдадохме прекомерно огромен почит на противника. Дадохме предимство на противника в първите минути. Допуснахме много неточности при първия гол. Притеснява ме, че бяхме доста бавни с топката и като цяло. Нормално е да има напрежение. Имаме възможностите си в София, тъй като 2:0 може да се обърне “, стартира Младенов.

„ Бяхме бавни, само че не изненадаха. Дадохме им много пространство и закъснявахме в покритието на играчите. Голът на Пилзен е зачетен, тъй че би трябвало да извадим изводите и да покажем радикално друг лице в идващия мач “.

„ Трябва да сме по-агресивни и да покажем скорост в крайната фаза. Разигравахме доста мудно топката. Позволявахме на противника доста пространство и да се прегрупира. И след смяната на схемата не се получиха нещата. Страдаме от неналичието на варианти от скамейката, имаме повече младежи от опитни играчи на скамейката “, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР