Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев призна, че въпреки победата с

...
Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев призна, че въпреки победата с
Коментари Харесай

Белчев: Разочарован съм от някои футболисти

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев призна, че макар успеха с 3:1 над Ботев (Враца) и класирането на 1/4-финалите за Купата на България, у него има отчаяние от някои футболисти. Специалистът акцентира ясно, че той е индивидът, който взима решенията кой да играе и кой – не, а тази тематика не трябва да се разяснява от самите играчи. Повод за изявлението му бе това, което си разреши да направи Станислав Манолев след дербито с Левски (2:2). След дуела със " сините " националът изрази неодобрение от решението на Белчев да го размени.

" Имаше подценяване на Ботев (Враца), въпреки че във времето след мача с Левски неведнъж означих, че това е един отбор, който до последния кръг на Втора лига имаше 8 мача без загуба. Може би момчетата още бяхме подвластни на страстите от дербито, от което се и притеснявах. Не пресирахме съперника вярно и проведено. Когато не ти тръгне даден мач, доста мъчно се пренастройваш, до момента в който той тече ”, разяснява Белчев пред Диема Спорт.

„ Какво ми мина през главата при гредата на Кабов през първата част? Че би трябвало да вкараме три гола, че би трябвало непременно да продължим. За страдание, съм отчаян от някои футболисти. Няма в този момент да разясня, оставям го за съблекалнята ”, сподели експертът.

„ Най-нормалното е да не питате футболистите за какво не играят. Мен би трябвало да питате, това са въпроси към мен. Нормално е даден състезател да се сърди, когато бъде заменен. Не е единствено Манолев. Нещата ги вземам решение аз, аз нося отговорността и въпросите би трябвало да са към мен. Това, което се изписа и го вкараха в устата на Манолев, не е тъкмо това, което би трябвало да е. Микроклиматът в съблекалнята е доста добър, на някои хора им се желае да не е по този начин ”, изясни Белчев.

„ На футболистите работата е да упражняват и да играят, а не да разясняват странични неща и такива от съблекалнята. Няма какво повече да разясня ”, приключи Белчев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018 


 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР