Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич похвали футболистите си

...
Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич похвали футболистите си
Коментари Харесай

Саша Илич: Назон винаги говори много, няма да дадем лесно първото място

Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич похвали футболистите си след домакинската победа с 3:1 над Ботев (Пловдив). Треньорът е безапелационен, че “червените ” няма да правят отстъпка елементарно първото място и добави, че в тима му няма твърди титуляри.
 ЦСКА - София се оправи с Ботев Пд, Назон разпердушини ЦСКА - София се оправи с Ботев Пд, Назон разпердушини " канарчетата "
“Назон постоянно приказва доста, само че през днешния ден той и останалите си заслужиха похвалите. Благодаря на почитателите за огромната поддръжка. Трябва да кажем, че имаше някои моменти, които не ми харесаха, само че ще се опитаме на тренировките да изправим нещата. При 2:0 започнахме да играем малко по-несериозно, което беше осъдено. През второто полувреме реагирахме чудесно и победихме справедливо.

Когато водехме 3:1, контролирахме мача. При 2:0 футболистите започнаха да се забавляват и не направляваха топката.

Бяхме първи и след есенния полусезон. Направихме две победи и не даваме елементарно първото място. Въпреки успеха стопираме да мислим за нея, а за идващия мач. Откакто съм тук, през днешния ден имаше най-вече почитатели. Тяхната поддръжка дава нови сили на футболистите и те играят по-добре. Само с добра игра и резултати можем да напълним “Армията ”, което е нашето предпочитание.

Никога няма да имаме твърди титуляри и твърди запаси. Имаме 26 играчи и ще играят тези, които са в най-хубава форма, а и според от съперника ”, закани се Саша Илич.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР