Наставникът на ЦСКА-София Нестор ел Маестро заяви, че според него

...
Наставникът на ЦСКА-София Нестор ел Маестро заяви, че според него
Коментари Харесай

Ел Маестро: По-добри са от нас, Кодро няма да е резерва в ЦСКА, предпочитам мачът да е на “Българска армия”

Наставникът на ЦСКА-София Нестор ел Маестро съобщи, че съгласно него Копенхаген е по-добър тим от неговия, само че в утрешния мач възможностите за победа са 50/50. Също по този начин треньорът добави, че избира алените да играят на стадион “Българдска армия”, а не на “Васил левски”, тъй като там публиката наподобява по-близо. Англичанинът от словенски генезис обясни образно за какво е на мнение, че датчаните са по-добрият тим с думите: Кодро беше на пейката на Копенхаген, а в случай че пристигна в ЦСКА, няма да е запаса.

“Знам по какъв начин ще играем на следващия ден. Нали това е моята работа. Този път ще се надигнем против тим, който самостоятелно е по-добър от нас. Ще се опитаме да дадем най-хубавото от себе си.

Нашият отбор става все по-добре физически. Ще се опитаме да се надиграваме и в двата аспекта. Не ни превъзхождат по никакъв метод физически.

Утре, когато излезем, никой няма да мисли кой е любимец и кой е новобранец. Ако погледнете през последните 10 години какво се е случило в Европа, ще разберете, че са доста по-напред от нас. Гледайки техния и нашия тим, мисля, че на следващия ден възможностите за победа ще са 50/50.

Ще използваме нашите мощни страни. Не е добре да центрираме, ще използваме други наши дорби качества.

Разучили сме добре Копенхаген. Знаем в елементи тяхната игра. За нас и за тях това е най-големият мач от началото на сезона”, сподели Ел Маестро, след което продължи:

“Те са доста добър отбор, с положителни играчи. Много добре проведен отбор, с умел треньор. По-опитен тим. Всяка седмица играят по-сериозни мачове, тъй като тяхното състезание е по-силно. С почит към Витоша и Дунав”, добави треньорът на алените, след което даде образец с състезател на датчаните за разликата сред ЦСКА-София и Копенхаген.

“Кодро беше на аварийна пейка на Копенхаген. Ако пристигна в ЦСКА, няма да е на аварийна скамейка”, сподели Ел Маестро, който разгласи, че избира алените да домакинстват на “Армията”, а не на стадион “Васил Левски”.

“Предпочитам нашия стадион, както беше против Рика и Адмира. Тогава наподобява, че почитателите са доста по-близо до нас”, съобщи експертът, след което още веднъж се върна към Копенхаген.

“На хартия те са по-големият отбор. Всяка година играят в групите на ЛЕ или ШЛ в продължение на дълго време. Но имам вяра в нашия тим и съм уверен, че на следващия ден няма да е елементарно за Копенхаген. Уверени сме, тъй като спечелихме всички борби, в които излязохме. Вярваме, че ще имаме сполучлив сезон.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР