Наставникът на ЦСКА-София Бруно Акрапович похвали най-новото поъплнение на тима

...
Наставникът на ЦСКА-София Бруно Акрапович похвали най-новото поъплнение на тима
Коментари Харесай

Акрапович с коментар за двама нападатели, каза: Взех решение, говорих с Дани Ганчев

Наставникът на ЦСКА-София Бруно Акрапович похвали най-новото поъплнение на отбора Джорди Кайседо за представянето му и гола в днешната контрола против Локомотив (София). Също по този начин треньорът на алените призна, че желае да задържи каращия проби нападател Бисмарк Чарлс и по тази тематика към този момент е приказвал с Данаил Ганчев.

“Винаги си удовлетворен, когато биеш. Но трябваше да създадем повече неща. Липсваха Йомов, Матей, Бусато. Това са дребни неща, само че са огромни когато искаш да направиш нещо. Водихме на почивката, само че не бях удовлетворен. След това се оправихме и вкарахме още два. Локо е мощен тим, неуместни са.

Иначе общата оценка за подготовката е добра - имаме жанр на игра и виждам нещата, които желая. Миналата година беше всичко небрежно. Сега имаме време да се срещнем. Жеферсон се контузи за следващ път на същото място, другите са здрави. Готови сме за старта на пролетния полусезон”, разяснява Акрапович, след което даде оценка на нападателите Джорди Кайседо и Бисмарк Чарлс.

“Кайседо е състезател, който е доста здрав, доста е мъчно да му се вземе топката. Има хубава скорост, търси най-прекия път към вратата. Това се вижда. Вкара гол, имаше още една опция. Доволен съм, че е при нас. Представя се като водач.

Взех решение. Говорих с Дани Ганчев. Ще се опитаме да притеглим Чарлз, в случай че е възможно”, добави Бруно Акрапович. Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР