Наставникът на ЦСКА - Саша Илич, очаква тежка футболна пролет

...
Наставникът на ЦСКА - Саша Илич, очаква тежка футболна пролет
Коментари Харесай

Илич: Очаква ни тежка пролет, искам да притиснем максимално Лудогорец

Наставникът на ЦСКА - Саша Илич, чака тежка футболна пролет за " армейците " в efbet Лига. Специалистът прикани своите ученици за оптималната централизация във всеки един мач, а извличането на положителни резултати окачестви като основополагащо за продобиване на борбата с Лудогорец за купата на България. Ето какво сподели той пред " Арена Спорт " по Българска национална телевизия:
 Бразилци напират за Густаво Бусато
Бразилци напират за Густаво Бусато

Договорът на бразилеца изтича в края на сезона

" Направихме добра подготовка, само че резултатите не бяха това, което желаех. Целта ми беше да спечелим всеки един от мачовете си в Турция. Ситуацията е такава, може да имаме някакво опрощение, че натоварванията бяха тежки. Разполагаме с десетина дни, с цел да се подобрим преди старта на шампионата. Мисля, че ни чака тежка пролет. Така беше и през есента. Ще бъде тежко да побеждаваме във всеки мач. Необходимо е да сме конкурентни на всички останали отбори, които ще се борят за купата.

Не мисля, че ще има повече нови. Ако се стигне до подобен, този евентуален нов футболист би трябвало да задоволи нашите критерии. Доволен съм от Хайнц и класата му. Виждате, че Лудогорец 11 години е константа в българския футбол. И в този момент са основен любимец за купата. Важно е да мислим малко по малко и побеждаваме мач по мач, с цел да притиснем Лудогорец. Това е всичко, което желая.

Отбраната играе доста сериозна роля. Много е значимо организацията на целия тим в отбранителен проект. Това, че сме позволили минимум попадения в лигата ме радва. Феновете са нашият 12-ти състезател. Нуждаем се от тяхната поддръжка. Ако те са на стадиона, ние ще бъдем 10-20% по-силни. Люпко Петрович е един от най-великите сръбски треньори. Познавам го, имам високо мнение за него. Ще диря препоръки от него, постоянно може да се научи нещо ново от подобен великан ".
 ЦСКА - Пирин (Благоевград), съставите онлайн
ЦСКА - Пирин (Благоевград), съставите

Двубоят е през днешния ден от 13:30 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР