Наставникът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев обяви на днешна пресконференция,

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев обяви на днешна пресконференция,
Коментари Харесай

Любо Пенев: Завист, злоба, неблагодарност - провокациите идват от един човек

Наставникът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев разгласи на днешна конференция, че тимът му е мощен и ще търси победа в утрешния турнирен конфликт против ЦСКА - София. Според Ел Голеадор евроучастниците ни не са постигнали задачите, които са си сложили, а дали чака провокации на следващия ден на “Армията ”, разгласи: “Не е изключено, те идват от един човек и обкръжението му ”.

“Скромно, поредно, методично. Това е формулата. Момчетата имат самочувствие, играят и заслужават да са на тази позиция. Но това е краткотрайно класиране. Предстои доста, доста работа ”, сподели Пенев, след което показа мнението си за представянето на евроучастниците ни.

“Положиха старания, потрудиха доста, само че не реализираха поставените си цели. Това е мое мнение. Всеки знае къде и по какъв начин да си търси аргументите ”, обясни треньорът на “червените ”, след което се върна към утрешния конфликт сред двете ЦСКА-та.

“Мач с мач не си наподобяват. Ще има футболен заряд и конкуренция. И двата тима, най-вероятно, ще се стремят да завоюват 3 точки. Ние сме мощни и ще търсим успеха.

Не е изключено да има провокации. Те идват от един човек и неговото обграждане. Нищо повече. Ясен и прецизен отговор. Интересува ме футболната част, по какъв начин ние ще изиграем този мач. За нас няма лесни мачове - сложни противници, идват от евросцената. Всеки тим залага на своите мощни качества.

Нямам никакви терзания по отношение на отговорността на футболистите. Изключително съм спокоен и ще проведем мача както желаеме. Трябва да играем на върха на опциите си, както във всеки един мач. Поддържаме добра линия, изиграхме положителни срещи, само че в тях имахме и спадове, които ще бъдат поправени.

Чета, трансферирам неща, обаждат ми се, споделят. Това, което чета, не ме изненадва. Идва от един човек и обкръжението му. Типично за доста българи - завист, злоба, непризнателност. Това виждам аз.

Не желая да разясня нито едно управление на различен клуб. Не е моя работа и територия. Споделям неща, които аз управлявам, упражнявам.

Трябва да играем по метода, по който упражняваме и изисквам. Уважавам всеки един противник, проучвам го с щаба. Трябва да познаваме противника ”, добави Любослав Пенев.

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР