Наставникът на ЦСКА 1948 II Владимир Димитров обясни решението си

...
Наставникът на ЦСКА 1948 II Владимир Димитров обясни решението си
Коментари Харесай

Треньорът на дубъла на ЦСКА 1948 за изваждането на отбора: Не може едни хора с власт да дерибействат

Наставникът на ЦСКА 1948 II Владимир Димитров изясни решението си да не изкара тима за вторите 45 минути от контролата с Локомотив (София). Специалистът упрекна съдиите, че с техните решения са изнервили мача.
 Треньорът на ЦСКА 1948 II извади тима от контролата с Локо (София) - упрекна съдиите Треньорът на ЦСКА 1948 II извади тима от контролата с Локо (София) - упрекна съдиите
“Съжалявам, че се случи по този начин. Трябва да се разбере, че не може едни хора да дерибействат, когато им е дадена власт. Не е единствено дузпата. Дузпа няма. Страничният арбитър споделя на основния, че дузпа няма, само че той я дава без да пита. Две груби влизания на футболист на Локомотив София. Не знам какво е положението на крайници на нашия футболист. Той не може да стъпи, само че не му се дава картон. В формален мач не мога да си разреша да направя това. Трябва да се случи нещо, с цел да не вършат каквото си желаят такива хора. Това не е импулсивно мое решение, приказваме съм с управлението. Прецених, че мачът се изнерви, ще се получат още травми, нерви. Сметнахме, че не е нужно да играем второто полувреме ”, стартира наставникът.

" „ Още веднъж се извиних на сътрудниците, че прекратих контролата. Те нямат виновност. Съжалявам отново, наруших ритъма на подготвителния развой на Иван Колев. Взех това решение предвид на това, че на терена не се случваха естествени неща ”, сподели още Димитров.

" Това, което желаех от играчите, те тактически го извършиха. Това са млади момчета. Ние имаме единствено един умел футболист. Тези момчета за един месец схванаха какво желая от тях. Няма по какъв начин да не съм удовлетворен от това, което видях. По време на формален мач няма по какъв начин да го направя това. Нервите са си нерви. По-добре, че се случва на контрола, с цел да могат съответните органи да вземат ограничения. Комуникацията сред съдиите е доста значима. За мен е преднамерено това нещо, което се направи ”, добави треньорът на ЦСКА 1948.
 ЦСКА 1948 притегля звезда на Черно море? ЦСКА 1948 притегля звезда на Черно море? 6 фев | 14:45 363 0  Треньорът на ЦСКА 1948 II извади тима от контролата с Локо (София) - упрекна съдиите Треньорът на ЦСКА 1948 II извади тима от контролата с Локо (София) - упрекна съдиите 6 фев | 14:00 4266 10  Мъри: Ако стигнем Европа, ще е еднакво на купа, футболистите няма какво да разделят между тях с изключение на триумфите Мъри: Ако стигнем Европа, ще е еднакво на купа, футболистите няма какво да разделят между тях с изключение на триумфите 6 фев | 13:46 3265 23  Несебър излъга Ямбол в контрола Несебър излъга Ямбол в контрола 6 фев | 13:44 495 0  Гонзо: Който предложи по-добра стратегия, дано той стане президент на БФС, аз работя за положителното на футбола Гонзо: Който предложи по-добра стратегия, дано той стане президент на БФС, аз работя за положителното на футбола 6 фев | 13:38 2204 15 Виж всички Водещи Новини  Владимир Зографски на прага на топ 20 на дребната шанца на Игрите в Пекин, злато за Япония Владимир Зографски на прага на топ 20 на дребната шанца на Игрите в Пекин, злато за Япония 6 фев | 14:45 745 0  Мъри: Ако стигнем Европа, ще е еднакво на купа, футболистите няма какво да разделят между тях с изключение на триумфите Мъри: Ако стигнем Европа, ще е еднакво на купа, футболистите няма какво да разделят между тях с изключение на триумфите 6 фев | 13:46 3265 23  Александър Болшунов “нокаутира ” конкуренцията и сграбчи олимпийското злато в скиатлона Александър Болшунов “нокаутира ” конкуренцията и сграбчи олимпийското злато в скиатлона 6 фев | 10:21 13395 39  Дел Потро стопира с тениса след шампионата в Буенос Айрес Дел Потро стопира с тениса след шампионата в Буенос Айрес 6 фев | 06:52 12925 19  Милена Тодорова: Разочароващо е, че не стигнахме до мъжките постове Милена Тодорова: Разочароващо е, че не стигнахме до мъжките постове 6 фев | 08:35 15798 61 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР