Наставникът на Станимир Стоилов говори след нулевото реми с отбора

...
Наставникът на Станимир Стоилов говори след нулевото реми с отбора
Коментари Харесай

Мъри забрани извиненията и задължи футболистите на Левски да играят добре

Наставникът на Станимир Стоилов приказва след нулевото реми с тима на Царско село, което бе последна контрола за " сините " преди подновяването на сезона в Първа лига. Левски ще се изправи против Локомотив Пловдив в събота, а Мъри няма да приема извинения с това, че е първи мач, като съобщи, че футболистите на Левски са задължени да играят добре във всеки мач.
" През цялата подготовка дадохме игрово време на съвсем всички играчи. Имахме задоволително мачове. В линията на офанзивата имахме халфове, които играха нападатели. В завършващата фаза имаме проблеми. Общо взето съм удовлетворен от желанието на футболистите. С оглед на започващото състезание мисля, че би трябвало да се концентрираме единствено върху старта на шампионата ", стартира Мъри.
" Трябва да стартираме по най-хубавия метод, а той е да играем на равнището на Левски. Имам концепция към този момент почти по какъв начин ще изглеждаме в първия си мач. Локомотив Пловдив е тим, който в последните години сподели ужасно израстване. Залужават почитание и почит. Напускането на Георги Минчев надали ще им се отрази кой знае какъв брой, взеха и различен нападател. Важното е ние по какъв начин ще се представим на нашия стадион. Трябва да отговорим на упованията на нашите почитатели.
Сега да търсим опрощение, че е първи мач не е добре . Трябва да играем на най-много. При поддръжката, която имаме би трябвало да демонстрираме високо равнище. Очаквам да играем добре. Играчите на Левски са задължени всеки мач да играят добре . От първия ден би трябвало да демонстрираме максимума от опциите си и да растем. Ако Локомотив са толкоз мощни, че ни победят когато ние играем на върха на опциите си, тогава можем единствено да ги поздравим.
Винаги съм желал тимът да надгражда. Всеки тим самичък си вижда положителните и неприятните неща. Станаха положителни мачове за началото на шампионата. Който е по-добър да побеждава на терена и да радваме хората ", приключи Станимир Стоиов.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР