Наставникът на Спортист Своге - Петър Колев, остана доволен от

...
Наставникът на Спортист Своге - Петър Колев, остана доволен от
Коментари Харесай

Петър Колев: Доволен съм от футболистите, на никой няма да му е лесно срещу нас

Наставникът на Спортист Своге - Петър Колев, остана удовлетворен от представянето на неговия отбор при нулевото тъждество с Монтана от 20-ия кръг във Втора лига. Бившият треньор на Берое бе на мнение, че има усъвършенстване в играта на тима и предизвести останалите тимове, че няма да им е елементарно против тях.

„ Ако би трябвало да градуирам нещата, в първия мач не изглеждахме толкоз добре в играта в офанзива. Днес има усъвършенстване в този детайл. Направихме няколко положителни прехода, при които можеше да осъществяваме “.

„ Радващото е, че трети следващ мач не позволяваме попадение. Доволен съм от дисциплината и характера, който вложиха играчите. Смятам, че би трябвало да стъпим на здрава основа и да стабилизираме играта в отбрана. Всичко малко по малко. Твърде малко време работим дружно, с цел да чакаме някакъв игрови образ - положителни офанзиви и комбинативност. Много играчи към момента не се познават добре на терена “.

„ Ако желаят да се преценяват с нас, на никой няма да му е елементарно. Моите упоритости са да оказа помощ на множеството от играчите “, съобщи Колев след триумф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР