Наставникът на Спартак Варна - Димитър Димитров, не остана никак

...
Наставникът на Спартак Варна - Димитър Димитров, не остана никак
Коментари Харесай

Херо: Огромно е разочарованието, трябва да стане чудо, за да се спасим

Наставникът на Спартак Варна - Димитър Димитров, не остана по никакъв начин удовлетворен измежду изпуснатата победа като посетител на Ботев Враца. Двата тима приключиха наедно 1:1.

Херо съобщи, че разочарованието е голямо и съгласно него би трябвало да стане знамение, тъй че " соколите " да остане в efbet Лига.

„ Огромно е разочарованието. Това се получава втори следващ мач. Имам поради мача с ЦСКА 1948. Само тези два мача ни изгубиха четири точки. При нас това, че нямаме дълбочина в състава, нямам смени, с които да освежа. При нас играят едни и същи хора. Много трайно контузени, санкции. В един миг останаха с 11-12 индивида. Трудно ми беше да набъркам състава. Липсва ни и малко темперамент на моменти, с цел да задържим извоюваните срещи, липсва и малко шанс. Не желая да се извинявам с това, само че е на разположение “, сподели Херо.

„ Когато пристигнах, знаех с какво се понечвам. Опитах се да направя всичко допустимо. Когато човек даде всичко от себе си, съвестта му е чиста. Не се упреквам. Много неприятно стичане на събитията. Има го в спорта. Не мога да кажа, че съм неудовлетворен от държанието на нашите футболисти. Виждам, че те се стараят и дават максимума от своите благоприятни условия “, продължи той. 

„ Надявам се почитателите да правят оценка, да виждат, че даваме всичко от себе си. Благодаря им за наличието. Те заслужават доста повече, само че мъчно се прави нов тим с 12-13 нови. Десет кръга бяха с една точка, вижда се, че нямаше какво да се направи с предния състав. От освободените играчи никой не играе в А група. Селекцията е била подценена. През зимата да правиш селекция е доста мъчно. Много футболисти ни отхвърлиха. Някои от тези, които пристигнаха, бяха 3-4 избор. Максимумът сме дали от себе си с моя щаб. Опитахме се да помогнем “.

„ Трябва знамение да стане, с цел да запазим елитния си статут. Не играем другарски срещи, както някои тимове вършат. За нас по този начин е честното “.

„ За мен е чест да играя против тези сътрудници. Доказали са себе си, потвърдили са се пред всички. Надявам се да покажем най-хубавото от себе си и да вдигнем качеството на нашите тимове “, сподели още Димитров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР