Новите метеорологични карти показват огромна буря, която се насочва към

...
Новите метеорологични карти показват огромна буря, която се насочва към
Коментари Харесай

Ужасна бермудска буря, която се насочва към Обединеното кралство след дни, докато метеорологичните карти стават сини за мега прогноза за вятър от 55 мили в час

Новите метеорологични карти демонстрират голяма стихия, която се насочва към Атлантическия океан от Бермудските острови - поставяйки неочакван завършек на мини-горещата вълна.

Топли, слънчеви условия ще се усетят в Обединеното кралство този уикенд, като синоптиците чакат високи температури от 26C в някои елементи на страната в събота. Това би го трансформирало в най-горещия ден от годината до момента.

Но специалистите предизвестяват за връщане към по-„ несигурно “ време идната седмица – а радарните данни демонстрират страховита гръмотевична стихия на път към Обединеното кралство. Прогнозите от WXCharts демонстрират метеорологичен фронт, носещ интензивни превалявания, образуващ се в средата на Атлантическия океан към края на уикенда.

Това ще се отклони през океана към Британските острови при започване на идната седмица, като главната тежест на бурята ще доближи сушата във вторник, 14 май. Това ще донесе дъжд в множеството елементи на Обединеното кралство, в това число към 2-3 мм на час в регионите по з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР