Наставникът на Славия - Златомир Загорчич, сподели мнението си след

...
Наставникът на Славия - Златомир Загорчич, сподели мнението си след
Коментари Харесай

Загорчич: Изиграхме два силни мача, от които не взехме нито точка

Наставникът на Славия - Златомир Загорчич, показа мнението си след .

"Не мога да кажа, че имаше хубави моменти. Целият мач бе изигран хубаво. Направихме три-четири неточности, говорихме си доста през цялата седмица за тези обстановки. Просто спад на централизация и нещата не се получиха в наша изгода ", призна Загорчич.

"Ние си имаме проблеми, само че аз виждам на всички еднообразно. Признаваме, че ни липсват доста хора за този мач, само че не желая да се извинявам с това. Просто изиграхме два мощни мача, от които не взехме нито една точка, само че това е ситуацията. "

"И двата мача излязохме да играем футбол. На моменти надигравахме съперника, на моменти те надиграваха нас. Това е футбола. И от двата мача показахме, че имаме благоприятни условия, би трябвало да продължаваме по същия метод. "

"Вече гледаме идващия мач. Той ни интересува. После ще мислим за другия. Каква е настройката? Играем на нашия стадион, желаеме да си победим. И през днешния ден искахме да го създадем, само че не успяхме за жалост. Горе-долу като се оправим от травмите и се върнат осъдените, ще имаме по-голяма конкуренция. Убеден съм, че тогава нещата ще се получат. "

"Не съм гледал нито един мач на Берое, от през днешния ден стартирам да се занимавам. Тогава може да имам мнение ", призна Загорчич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР