Наставникът на Септември Светослав Петров бе много разочарован от равенството

...
Наставникът на Септември Светослав Петров бе много разочарован от равенството
Коментари Харесай

Петров: Много съм разочарован

Наставникът на Септември Светослав Петров бе доста отчаян от равенството на отбора му при визитата на Локомотив (София). Играчите му играха повече от полувреме с двама души повече, само че срещата приключи 1:1. 
 Локо (София) игра цялостен час с двама по-малко, само че не загуби от Септември Локо (София) игра цялостен час с двама по-малко, само че не загуби от Септември
“Ако стартира да изреждам какво не ни доближи, може би ще стартира втория мач. Много съм отчаян изключително от второто полувреме. Дори и без инструкции с двама повече би трябвало да отбележим. Изключително съм обиден. Много неща не ни доближиха. Няма на кой да се сърдим, сами сме си отговорни ”, сподели Петров. 

“За триумфите и достиженията на Петър Жеков е ненужно да приказваме. За страдание подобен в животът, неприятно е, тежко е. Изказвам съболезнования на околните ”, добави Петров по отношение на кончината на Петър Жеков.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР