Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан разполага с пълното доверие

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан разполага с пълното доверие
Коментари Харесай

Зизу има пълната подкрепа на големия бос

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан разполага с цялостното доверие на клубния президент Флорентино Перес. Големият необут на европейския клубен първенец към момента е убеден, че френският треньор има нужните качества, с цел да преведе тима през рецесията.

Серхио Рамос завладя Ла Лига по червени картони

„ Лос бланкос” позволи по никакъв начин значителен брой издънки от началото на сезона, за които свидетелстват 8-те точки пасив по отношение на водача Барселона в Ла Лига и 4-ото място във краткотрайното класиране. На всичкото от горната страна мадридчани приключиха втори в групата си от Шампионската лига, което допуска по-тежък чоп за 1/8-финалите.

Перес: Имаме състав, който ни разрешава да мечтаем

През уикенда Реал направи следващата неверна стъпка с нулево реми на „ Сан Мамес” против Атлетик Билбао. Тимът изпусна златен късмет поради равенството 2:2 сред Барса и Селта Виго. Кристиано Роналдо и Карим Бензема отоново не впечатлиха в предни позиции, а Серхио Рамос бе изпъден за 19-и път в Примера дивисион, поставяйки безспорен връх в това отношение. Дани Карвахал и Каземиро си създадоха 5-и жълти картони от началото на сезона и също отпадат от сметките за идния дуел със Севиля.

BBC към този момент е минало свършено за Реал Мадрид

Това е първият величествен спад във формата на Реал, откогато Зидан пое тима през януари 2016-а. Може би таман този факт е навел Перес на мисълта, че французинът заслужава цялостен заем на доверие. „ Имаме тим, който ни разрешава все по този начин да мечтаем, и превъзходен треньор в лицето на Зинедин Зидан, който реализира всичко с Реал Мадрид – тима на сърцето му”, съобщи босът пред „ АС”.

„ Зизу е един от нашите велики знаци, една от най-големите икони, човек, който сплотява полезностите и гения да бъдеш водач на един от най-силните сформира в историята”, добави Перес.

През август Зидан подписа нов 3-годишен контракт с Реал Мадрид, което значи, че е привързан до юни 2020 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР