Наставникът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, беше щастлив след

...
Наставникът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, беше щастлив след
Коментари Харесай

Анчелоти: Шампионската лига е претенциозен турнир, трябва да победим всеки

Наставникът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, беше благополучен след успеха с 1:0 в реванша с Ливърпул, като по този метод „ Лос Бланкос “ се класираха за 1/4-финалите в Шампионската лига.

Италианецът разкри, че няма желания за идващия противник, само че добави, че това е доста придирчив шампионат, в който постоянно е мъчно да спечелиш.

„ Изиграхме добър мач, съсредоточено и съществено, с ясни хрумвания. Всичко приключи добре. Не ме тормозят противниците на 1/4-финала. Трябва да победим всеки, това е “, съобщи Анчелоти.

„ Бензема получи удар и имаше болки, само че имам вяра, че ще е на линия за Класикото в неделя. Кроос и Модрич се оправиха добре през днешния ден, макар че на моменти тимът изглеждаше обезпокоен при владеенето на топката, само че те свършиха доста работа, с цел да държат мача под надзор. Ние сме съвременен тим - цялостен с класа, опит и отдаденост. Пълна централизация. Камавинга демонстрира високо равнище. Той се възползва от положителната си форма и добре се схваща с Модрич по отношение на това кой от двамата да отиде по-напред и кой да остане в защита “, продължи италианецът.

„ Шампионската лига си остава сложен за печелене шампионат. Много придирчив. На 1/4-финалите има тимове, които никой не очакваше, изключително тези от Серия А, само че нашата цел е да се представим добре и да спечелим. Не направих промените просто по този начин. Мачът вървеше добре, тъй че когато взех решение да върша смени, те бяха подбудени от хода на дуела “, сподели още Анчелоти.

" This is a good sign for Italian football "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР