Наставникът на ПСЖ - Кристоф Галтие, заяви на пресконференцията си

...
Наставникът на ПСЖ - Кристоф Галтие, заяви на пресконференцията си
Коментари Харесай

Галтие: Не знам дали Мбапе ще започне, Байерн не е фаворит

Наставникът на ПСЖ - Кристоф Галтие, съобщи на конференцията си преди мача с Байерн Мюнхен от осминафиналите на Шампионската лига, че не е наясно дали суперзвездата на отбора Килиан Мбапе ще бъде титуляр.

" Вчера се изненадах, че тренира самостоятелно. Както към този момент знаете, през днешния ден се готви с тима. Беше добре, само че не знам дали ще бъде титуляр. Утре ще приказваме с медицинския щаб, с цел да вземем твърдо решение. Ако е в разширения състав, е тъй като е квалифициран, а не с цел да плашим Байерн ", сподели треньорът.

" Не мисля, че Байерн е любимец. Този мач е 50 на 50. Това е Шампионска лига и тимът ни е привикнал на тези мачове. Утре няма да се разбере кой ще се класира. Отборът на Нагелсман също имаше сложен интервал след Световното състезание ", счита французинът.

" Повече от всеки път имаме потребност от поддръжката на публиката. До края. Разбираме, че се сърдят, само че би трябвало да излезем дружно от тази обстановка ", добави той.

" Говорих доста в съблекалнята. Трябва да запазим успокоение. Важно е да се оправим с разочарованието от елиминирането за Купата на Франция и загубата от Монако ", приключи Кристоф Галтие.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР