Наставникът на Поморие Веселин Бранимиров беше недоволен от резултата в

...
Наставникът на Поморие Веселин Бранимиров беше недоволен от резултата в
Коментари Харесай

Треньорът на Поморие посърнал след загубата в дебюта си

Наставникът на Поморие Веселин Бранимиров беше неудовлетворен от резултата в формалния си дебют отпред на отбора. Като домакини поморийци паднаха с 2:3 от Локомотив София, откакто на два пъти повеждаха. Ето какво показа Бранимиров пред DIEMA SPORT:

"От резултата в действителност няма по какъв начин да съм удовлетворен. Просто не виждах по какъв начин ще загубим този дуел, само че се случи. Бяхме победени несправедливо. Преломният миг беше изравнителният гол на Локо за 2:2. Там имаше неубедителна интервенция на нашия вратар, който се поколеба дали да излезе, или да резервира позицията си и той взе неверното решение. "

"Жалко, бяхме разучили Локомотив. Знаехме, че са мощни на статични положения, в предходния кръг биха по този метод и Несебър. Това е тяхната мощна страна, на която ние не можахме да окажем съответна опозиция. "

С стоманен дух Локо направи огромен поврат и мечтае за елита

"Реално сме имали малко време за работа. Този мач ще е стъпалото, от което да се оттласна и да търсим какво да подобрим за в бъдеще. Излязохме да спечелим, с цел да излезем от неприятната серия. Начина на игра не съм го променял, само че това е заслуга и на предния ментор. "

"Най-близкият ни проект е да спечелим точки, тъй като това ни липсва и ни тежи. Не мога да ви кажа в този момент какво желая да трансформира, би трябвало да изгледам всичко и да си направя анализите, както и да преценява качествата на всеки един. "

"Мисля, че макар загубата, характера го видях. Футбол е, загубихме, само че с подобен темперамент тимът има бъдеще. Готвим се за всеки иден мач, желаеме да излезем час по-скоро от тази обстановка ", съобщи Бранимиров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР