Наставникът на Пирин (Благоевград) Христо Янев говори след загубата с

...
Наставникът на Пирин (Благоевград) Христо Янев говори след загубата с
Коментари Харесай

Христо Янев си пожела два гола срещу Левски

Наставникът на Пирин (Благоевград) Христо Янев приказва след загубата с 0:2 от Славия на старта на пролетния дял от efbet Лига. Бившият национал похвали момчетата си за старанието през второто полувреме и призна, че се надява на два гола против Левски в идващия кръг.
 Славия сгъна Пирин и влезе в топ 4 Славия сгъна Пирин и влезе в топ 4
" Нямам какво толкоз да изяснявам, Славия вкара обстановките, които имаше. Ние създадохме не малко положения, справедливо победиха съгласно мен. Не би трябвало да забравяме, че Славия водеше на полувремето с 2:0, ние пропуснахме своите положения, които бяха по-чисти от тези на Славия. Логичното е да загубим мача, предвид на това, което се случи в мача. 
 Само двама подкрепяха Пирин против Славия Само двама подкрепяха Пирин против Славия
Ние сме съвсем нов тим, за късото време свършихме доста работа - ясно е, че резултатите и точките ни притискат, само че ще създадем всичко допустимо да запазим мястото си в елита, държа да го отбележа. Мога да похваля момчетата за това, което направиха след почивката. Няма да става по-леко, чака ни тежка серия от мачове. 
20  Славия - Пирин (Благоевград)
Шaпки долу за характера на футболистите! Оставям управлението да приказва за проблемите, които има. Аз съм старши треньор, управлението прави всичко допустимо всичко да е обикновено и устойчиво за всички, които работим в клуба. Трябва да печелим точки и да имаме различен образ, с цел да останем в efbet Лига, имаме добър тим. Надявам се против Левски да създадем три-четири положения и да вкараме две от тях ", сподели Христо Янев в " Овча купел ".
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР