Наставникът на Милан - Стефано Пиоли заяви, че неговият отбор

...
Наставникът на Милан - Стефано Пиоли заяви, че неговият отбор
Коментари Харесай

Стефано Пиоли: Имаме две опции - или да продължим да се самосъжаляваме, или да реагираме

Наставникът на Милан - Стефано Пиоли съобщи, че неговият тим работи, с цел да излезе от сложния интервал, в който се намира.

" Трябва да преодолеем сложния интервал. Сега има рецензии, още веднъж сме огромен тим би упованията са високи, само че имаме солидни основи. Нека се надигнем пред този миг със примирение, гъстота и предпочитание за реакция. Моите играчи са мощни и заслужават моето доверие. Трябва да се подобрим от всяка позиция.
 Лече - Милан 2:2 в мач от Серия
Лече отдалечи Милан от върха в Серия " А "

" Росонерите " приключиха при този резултат във втори следващ мач

Най-важният аспект е психологическият. Помним миналогодишния мач, в който страдахме, само че издържахме и си тръгнахме с успеха. Този мач е значим, тъй като желаеме да превъзмогнем този сложен миг в показване като за Милан. Работим върху нашите правила и по какъв начин да стоим на терена. Знаем какво би трябвало да вършим, просто би трябвало да го използван на терена. Когато тренираш толкоз мощен тим, упованията постоянно са доста високи. Бяха сложни 10 дни, играхме доста и трябваше да създадем повече.

Сега имаме две варианти: или да продължим да се самосъжаляваме, или да реагираме. Правим всичко допустимо за второто. Имам доста виновен колектив. Играчите ми са доста положителни и ни донесоха доста сила, а в този момент би трябвало да се надигнем пред негативите. Не сме търсили провинен, всички би трябвало да се оправим по-добре. Трябва да сме по-цинични и съответни и в двете етапи на играта. За два-три мача не се губи еднаквост. Страдахме, само че нашата еднаквост е ясна и прецизна ".
 Босът на Ню Йорк Янкис влезе в управата на Милан
Босът на Ню Йорк Янкис влезе в управата на Милан

Ранди Ливайн към този момент е част от управлението на клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР