Наставникът на Милан Стефано Пиоли сравни звездата на тима Златан

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли сравни звездата на тима Златан
Коментари Харесай

Пиоли сравни Ибрахимович с Федерер

Наставникът на Милан Стефано Пиоли съпостави звездата на отбора Златан Ибрахимович с Роджър Федерер във връзка с желанието на нападателя да развива своя гений.

" Говорих с него, той се оправя добре. Мисля, че геният е вродено качество и не ми е мъчно да го виждам, само че той може да бъде доразвиван и култивиран. Давам Роджър Федерер като образец, защото той е роден с този гений, само че работи непрекъснато всеки ден, с цел да стане може би най-великият тенисист, живял в миналото. Виждали сме и огромни естествени гении, които бяха похабени несъмнено тъй като не бяха подготвени да създадат жертви и да работят старателно. Тренирах Мирослав Клозе - нападателят, който има най-вече голове на международни шампионати. Дори Ибра ми споделя, че единствената му цел всеки ден е да усъвършенства представянето си и тъкмо за това става въпрос ", съобщи Пиоли във видео онлайн в Инстаграм.

Pioli compared Ibrahimovic's work ethic to that of 20-time tennis Grand Slam champion Federer and stated both just want to be the best at their respective sports.#zlatan #rogerfederer https://t.co/MSNeIf6bUT
— DT Next (@dt_next) May 1, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР