Наставникът на Милан Стефано Пиоли изрази съжалението си, че неговият

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли изрази съжалението си, че неговият
Коментари Харесай

Пиоли: Заслужавахме победата, но 2:2 е позитивен резултат в гостуване

Наставникът на Милан Стефано Пиоли изрази съжалението си, че неговият тим не съумя да победи Цървена звезда в 1/16-финален мач от Лига Европа, само че добави, че 2:2 е положителен резултат преди реванша на “Джузепе Меаца”.

“Прибираме се у дома без успеха, която щяхме да си заслужим, само че не успяхме да я подсигурим. Трябва да сме способни на повече против десетима играчи на съперника и да не разрешаваме толкоз пространства за Цървена зведа. Подходът ни беше верен и сторихме задоволително, с цел да си тръгнем с триумфа, само че не излякохме максимума от обстановката. Можехме да вкараме трети гол, само че най-много и да не допуснем второто изравнително попадение. Въпреки това ремито 2:2 си остава положителен резултат при посещение в първия мач.
Coach admits that we lacked the " final move " and discusses the goal conceded on the corner...
— Milan Reports (@MilanReports) Трябва да проучваме нашите мачове и да вдигнем равнището на представянето ни, тъй като това е значим миг от сезона. Можем да се оправим по-добре. Важно е да погледнем обстановката от всички гледни точки. Имахме интервал с доста травми, тъй че едни и същи футболисти играеха и в този момент те са изморени. Трябва да върнем всички във форма. Въпреки това не мисля, че това беше казусът през днешния ден. Не победихме, тъй като нямахме нужния темперамент, с цел да вкараме трети гол. Най-лошото за вечерта е това, че загубихме Исмаел Бенасер поради възобновена травма. Мача с Интер? Напоследък има доста голове в равностойни дербита, само че мисля, че този път ще завоюва тимът, който допусне минимум попадения. Милан и Интер са на сходно равнище. Дербито идва в подобаващия миг и сме подготвени за него”, съобщи Пиоли след мача. Лига Европа 1/16 кръг, четвъртък 18 февруари  Цървена звезда 2:2краен резулат  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР