Наставникът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, не остана доволен

...
Наставникът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, не остана доволен
Коментари Харесай

Гуардиола: Срещу Челси трябва да си на ниво през целия мач, а не само едно полувреме

Наставникът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, не остана удовлетворен от играта на своя отбор през първото полувреме на мача с Челси. Дербито на " Етихад " приключи при тъждество 1:1, като изравнителният гол за домакините падна късно през второто полувреме.

" Играхме необикновено през второто полувреме. Първата част не бе на познатото ни равнище, само че през днешния ден играхме против тим, против който би трябвало да си на равнище през всичките 90 минути, а освен едно полувреме ", разяснява Гуардиола.
 Манчестър Сити и Челси приключиха 1:1 в мач от 25-ия кръг на Висшата лига
Храбър Челси спря победния порив на Манчестър Сити и завърза борбата за купата в Англия

Ето детайлности

В същото време Родри, който вкара изравнителния гол за Сити, разкритикува играта в защита на тима, само че в това време укори и реферите в мача.

" Когато се защитаващ по този метод, не можеш да вземеш нищо повече от подобен мач. Не направихме положително първо полувреме. Допуснахме следващ елементарен гол. Трябва да се пазиме по-добре - би трябвало да бъдем почтени по отношение на себе си ", сподели Родри.

" Не желая да приказвам за съдията, само че не си припомням мач с толкоз инспекции от ВАР, и нито една да не бъде в наша изгода. Стига, дребосъче ", сподели още той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР