Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускакс не успя да скрие разочарованието

...
Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускакс не успя да скрие разочарованието
Коментари Харесай

Дамбраускас: Трябва да вкарваме положенията си

Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускакс не съумя да скрие разочарованието си от пропуснатата отлична опция отборът му да победи гръцкия гранд Олимпиакос в първи мач от третия квалификационен кръг на Шампионска лига.

Двубоят в Гърция приключи при резултат 1:1, само че българският първенец пропусна няколко превъзходни шанса, с които можеше да си обезпечи успеха.

„ Има леко отчаяние след мача. Мисля, че можехме да се приберем у дома с по-добър резултат, само че това въпреки всичко е футбол. Понякога бележиш, от време на време не. В последна сметка се получи доста тактически мач, доста забавен мач, който ще ни помогне да израснем. Не мисля, че би трябвало да се фокусираме в този момент върху грешките. Всичко към този момент се е случило. Най-важното е, че имаме по-малко от една седмица, с цел да се подготвим за реванша. Трябва да останем спокойни, ще проучваме мача, ще приказваме и ще създадем проекта по какъв начин да бием Олимпиакос у дома”, разяснява Дамбраускас.

„ Реалистичният резултат е 1:1. Този резултат се получи. Имам хрумвания в главата си за това по какъв начин да подобрим нашата игра. В днешния мач действахме доста добре, успяхме да предотвратим много от техните офанзиви, бяхме много търпеливи също, само че това, което можем да променим е да вкарваме ситуациите си. В Европа няма толкоз благоприятни условия. Днес имахме 3-4 такива, стигнахме до тях с огромна рационалност и огромно самообладание. Това доста ме би трябвало, само че трябваше да вкараме най-малко още един гол, тъй като заслужавахме. В последна сметка не постоянно получаваш това, което заслужаваш”, добави експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР