Наставникът на Лудогорец Павел Върба коментира поражението на тима след

...
Наставникът на Лудогорец Павел Върба коментира поражението на тима след
Коментари Харесай

Върба: Титлата е цел №1, липсваше ни и късмет

Наставникът на Лудогорец Павел Върба разяснява провалянето на отбора след осъществяване на дузпи в 1/4-финала в шампионата за Купата на България от Левски.

"Не спечелихме, защото изпуснахме в последните секунди дузпа, направихме един добър мач, имаше положения, движение, липсваше ли шанса, имахме положения в този мач ", разяснява наставникът на Лудогорец след провалянето.

"Нека да не се съпоставяме с Интер, в Милано изиграхме мощен мач като цяло. Разбира се, съжаляваме, че пропущаме положения, би трябвало да означаваме голове, а това не се случва. Мисля, че като цяло играта ни беше добра, получаваха се нещата, само че в офанзивата не ни се получава, не съумяваме да осъществяваме. Тази към този момент с изключение на шанса. Дузпата в постоянното време промени хода на мача, при дузпите влиза шанса, както и множеството осъществени дузпи. Кешеру трябваше да извърши дузпата, само че той излезе и идващия, който трябваше да извърши дузпа беше Григоре ", сподели още Върба.

Титлата е на напред във времето за нас, това, че успяхме да продължим и в Лига Европа е огромен триумф за Лудогорец, само че купата е №1 за нас ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР