Наставникът на Лудогорец - Ивайло Петев, за пореден път показа,

...
Наставникът на Лудогорец - Ивайло Петев, за пореден път показа,
Коментари Харесай

При Ивайло Петев няма звезди

Наставникът на Лудогорец - Ивайло Петев, за следващ път сподели, че не робува на имена и при него няма футболисти, които се употребяват със специфичен статут. Доброто показване на отбора и триумфите са над всичко. Последният образец е Франко Русо, който се намира в слаба форма и напълно разумно остана на аварийна пейка във финала за Sesame Купа на България. Няма значение от къде идва и, че е играл в Испания.

Щом не му прави работа, експертът реагира. Другият образец е с Бърнард Текпетей, който реагира остро откакто Петев го извади от игра. Треньорът подходи с твърда ръка и казусът към този момент е решен. 

Причината Русо да бъде изваден от титулярния състав е грубите неточности, които направи в последните мачове. След мача с ЦСКА Петев не спести рецензия към своите играчи, като съобщи, че в защита се позволяват хлапашки неточности.

След като Петев пое Лудогорец и друго нещо прави мощно усещане. Отборът последователно стартира да се завръща към атакуващия, агресивен и доминантен жанр на игра. Играчи като Кирил Десподов и Игор Тиаго сензитивно са повишили равнището си. 

Вижте във видеото грешките, които Русо прави!

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР