ЦСКА-София ще направи всичко възможно да спечели баража срещу ЦСКА

...
ЦСКА-София ще направи всичко възможно да спечели баража срещу ЦСКА
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Знаем, че сезонът е провал

ЦСКА-София ще направи всичко допустимо да завоюва баража против ЦСКА 1948, с цел да се реваншира пред почитателите си за проваления сезон. Това съобщи треньорът на отбора Стамен Белчев. Баражът е на следващия ден вечер на Националния стадион „ Васил Левски “.

Неговият тим няма победа към този момент пет срещи. За да умилостивят почитателите от. „ Третото място е неуспех за ЦСКА. Длъжници сме на почитателите. Надяваме да ни поддържат на следващия ден, както постоянно са го правили. Ще създадем всичко допустимо с една победа на следващия ден да се отблагодарим на почитателите за доверието. Ще създадем по този начин, че съперникът да се преценява напълно с нас и да сме тимът, който управлява играта през целия мач. Нищо не се е трансформирало от последния път по отношение на моето бъдеще, имайте малко самообладание “, разяснява Стамен Белчев.

Треньорът е уверен, че играчите му ще подходят с оптималната мотивация и централизация, макар че някои от тях са с изтичащи контракти и ще изоставен клуба след този мач. „ На момчетата се заплаща с цел да са  полезни до последния ден, в който са в клуба. Не се колебая в техния професионализъм “, сподели треньорът.

Белчев загатна, че ще си тръгне от тима, в случай че не успее да завоюва баража. „ Аз съм виновен човек. Ако не се оправим, ще си поема отговорността “, добави той.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР