Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев изказа учудването си защо Георги

...
Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев изказа учудването си защо Георги
Коментари Харесай

Петев критикува двама свои и Кабаков: Милиони видяха, че това е дузпа и червен картон, нека да тежи на съвестта на съдията

Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев изрече учудването си за какво Георги Кабаков не отсъди дузпа в интерес на неговия отбор против ЦСКА - София. Претенцията му е за обстановката с Игор Тиаго, който бе фаулиран от Бусато при 2:2 в 85-ата минута, само че съдийски сигнал не последва.

Също по този начин Петев недоумява и по какъв начин опитни бранители като Вердон и Русо позволяват толкоз груби неточности, след които “червените ” осъществиха два гола.

“Много добре организирахме мача. За футбол не мога да приказвам, тъй като нямаше чак толкоз доста футбол. Нервите доминираха. Две извънредно груби неточности при головете на ЦСКА. Бързо изравнихме. Имахме още едно-две положения, а ЦСКА нямаше нито едно. Учудващо е такива опитни футболисти в сърцето на защитата да позволен толкоз груби неточности. Може би равенството е заслужено.

Това не са футболисти на по 17-18 години, би трябвало да са извънредно постоянни ”, сподели Петев, след което разяснява и представянето на Кабаков.

“Имахме една обстановка, която много вгорчи всички последователи на футбола. Не единствено аз, само че милиони видяха, че това е дузпа и червен картон. Не може да избуташ 80-килограмов нападател и това да не е дузпа. Той не пада самичък. Но дано да тежи на съвестта на съдията и този на ВАР.

Имаше ситауции, в които можеше да действаме доста по-умно и добре. Но мачът е минал, би трябвало да проучваме къде сме сбъркали и да продължим напред. Всеки мач за нас е край ”, заключи треньорът на “орлите ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР