Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров коментира предстоящото дерби с ЦСКА

...
Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров коментира предстоящото дерби с ЦСКА
Коментари Харесай

Херо преди ЦСКА: Тези директни мачове са като шест точки

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров разяснява идното дерби с ЦСКА от 28-ия кръг на Първа лига. Специалистът изрази мнение, че мачове като идният са със стойност като за шест точки.

Лудогорец посреща „ алените “ на 6 април от 17.00 часа. Срещата ще може да следите с Gong.bg, GONG PLAY, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.

„ Обективно такива мачове, които са придружени с огромно напрежение мъчно може да се приказва за качество и хубост във футбола, тъй като в действителност най-съществен е резултатът. Но аз се надявам футболът да надделее и да изпитат наслаждение, хората, които гледат “, стартира Херо.

„ Тези директни мачове са почти като за шест точки. С този мач несъмнено няма да се реши шампионатът, само че ще даде психическо предимство и ще бъде значимо както за нас, по този начин и за тях “.

„ Аз за ЦСКА няма какво да разясня. Мога да приказвам за нашия тим. Мисля, че играчите оценят значимостта. Тук е въпрос и на чест. Вярвам в качествата на моя състав. Надявам се на добра игра и на победа. “

„ Предполагам, че има друг прочувствен заряд. Въпрос и на чест е да излезем спечелили. Искам да видя момчетата както могат, а когато те играят на върха опциите си, аз съм уверен в успеха “, разяснява още бургазлията.

„ Аз съм стимулиран всеки мач.Уважавам всеки съперник. За мен мотивацията не стои на дневен ред “.

„ Има доста странични фактори за това напрежение, което се получава. Не желая да разясня в този момент, желае ми се футболът да надделее и да победи по-добрият с качествена и добра игра “.

Запитан за това има ли кадрови проблеми преди срещата, Димитров сподели: „ Единственият проблем към този момент е Вандерсон. Все още има шансове да играе. Всичко зависи от последната му дума. Има късмет да играе, само че не може да сме безапелационни “.

„ Казах, че не искам да разясня ЦСКА. След като са ни съперник и са покрай нас, значи този тим има качества и го демонстрира “, изясни за край Димитров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР