Наставникът на Лудогорец – Анте Шимунджа, не скри задоволството си

...
Наставникът на Лудогорец – Анте Шимунджа, не скри задоволството си
Коментари Харесай

Шимунджа: Щастлив съм, показахме характер

Наставникът на Лудогорец – Анте Шимунджа, не скри задоволството си от триумфа над ЦСКА с 2:1, с която отборът му се завърна на победния път след четири мача без победа.

„ Щастлив съм, че спечелихме. Показахме темперамент. Стъпихме на краката си, когато не се представяхме добре на терена в някои миг. Те са извънредно сложен конкурент, без значение къде играем против тях ”, разяснява Шимунджа.

Мога да кажа, че до този миг те не бяха играли по този метод, През първите 15-20 минути, ние бяхме по-добрия тим и контролирахме играта, макар новата им скица. След това обаче допуснахме тактически неточности, само че това е дерби и има доста страсти. Аз съм удовлетворен от реакцията, която демонстрираха моите футболистите ми. Това е Лудогорец, би трябвало да го вършим. В хода на седем дни ще изиграем три значими мача за нас. За да се стигне до това състояние, значи сме си свършили работата преди този момент.

„ В края на сезона е значимо къде си. Тогава ще мислим какъв брой основен е този триумф над ЦСКА. В момента не сме първи, само че е добре, че трупаме точки. От всеки мач можем да извлечем поучения и да трупаме опит. Независимо дали играеш против най-хубавия тим в света или не. Важно е, че спечелихме дербито, ще се насладим на успеха и от на следващия ден ще мислим за мача с ХИК Хелзинки ”, приключи експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР