Наставникът на Локомотив (София) - Станислав Генчев говори преди столичното

...
Наставникът на Локомотив (София) - Станислав Генчев говори преди столичното
Коментари Харесай

Генчев: В събота ще разберем дали ученикът може да надмине учителя

Наставникът на Локомотив (София) - Станислав Генчев приказва преди столичното дерби против Левски в кв. " Надежда ". Младият експерт е на мнение, че никой не е любимец против Локо, когато " червено-черните " са домакини. Ето какво сподели още той пред сътрудниците от " Дарик " и dsport:

" Засега седмицата протича обикновено. Някои от контузените към този момент са в строя. Наказани футболисти нямаме. Единствено Каду (Риберйро Дурвал), който не е картотекиран още, чакаме работна виза да се извади. Ненов оправен и ще може да го използваме. За пръв път от доста време насам мога да разполагам с целия състав ", разкри Генчев.
 Заги против Генчев – една остаряла история
Заги против Генчев – една остаряла история

Сърбинът е бил ментор на Генчев в Литекс през есента на 2013 година

Футболистите, които желаеха, бяха привлечени и в този момент умерено мога да кажа, че на всеки пост разполагаме най-малко с двама равностойни футболисти. Отсъствието на който и да е няма да се отрази на тима. Селекцията до момента беше отворен развой. Сега можем да кажем, че приключихме. Съставът е изцяло окомплектован.

Левски фактически откогато Станимир Стоилов пое тима с всеки мач играе все по-добре и по-стабилно в отбрана. Това ги държи на високо равнище. Ние също имахме добър интервал от три мача без позволен гол. Всеки си има своите недостатъци. Забелязал съм ги при тях и се старая да ги покажа на футболистите при видео разборите, с цел да можем в събота да се възползваме. Въпреки че не са доста слабостите, те позволяват всеки мач най-малко по две-три неточности, от които съперникът може да се възползва.

Никога не съм крил, че от Станимир Стоилов съм научил доста неща още като футболист в Левски ми направи мощно усещане по какъв начин обясняваше тактическите извършения, самата тактичност за мач. Доста неща съм заимствал от него, само че и от други треньори, с които съм работил. Аз съм работил с доста положителни треньори и като футболист, и като асистент. От всеки съм се старал да изучавам по нещо и да се развъртвам непрекъснато. В събота ще го разберем дали ученикът може да победи учителя, само че сигурно имаме своите шансове и се надявам да ги използваме по най-хубавия метод ".
 Станислав Генчев няма да може да разчита на едно от последните попълнения за мача с Левски
Станислав Генчев няма да може да разчита на едно от последните попълнения за мача с Левски

" Червено-черните " към момента не са уредили бразилския централен бранител Каду
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР