Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев говори пред репортерите на

...
Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев говори пред репортерите на
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Имаше запитване от Ботев, но няма как да напусна Локомотив

Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев приказва пред репортерите на старта на зимната подготовка на отбора. Специалистът разяснява информацията за диалози сред него и управлението на Ботев (Пловдив), а засегна и настоящи тематики към " червено-черните ".

" Напуснал е само Симеон Славчев, той отпътува за Полша, може би всички разбрахте към този момент. Имаме двама нови - Бруно и вратарят, който дойде през днешния ден. Селекцията е отворен развой, може би ще има още някой нов футболист, само че няма да е грандиозна селекция, имаме съединен тим. Всеки един футболист, който превъзхожда тези, които имаме, е добре пристигнал при нас. Нямаме съответна цел да вземем заместител на Славчев или на някоя друга позиция, не непременно ще вземем футболисти. 
 Локо (Сф) взе национал на Гамбия Локо (Сф) взе национал на Гамбия
Антонио Вутов кацна в България и идва напряко на тренировките. Дуарте идва на следващия ден. Не разделям мачовете, идващият мач е най-съществен, това го дублирам и на футболистите, подхождаме съществено във всеки мач, без значение за шампионата или за купата. На лагера в Турция ще изиграем четири контроли. Не си вършим илюзии, че ще е елементарно. Най-важното е в този момент да се направи една добра подготовка, има много неща, които да подобряваме. 
 Симеон Славчев се сбогува прочувствено с Локомотив (София) Симеон Славчев се сбогува прочувствено с Локомотив (София)
Имаме качества, показахме го през първия полусезон. Имаше питане дали мога да мина в Ботев (Пловдив), само че аз съм в контракт, няма по какъв начин да се получи сега, това беше. Един диалог е имало единствено, това е, другото бяха единствено спекулации. Няма по какъв начин да напусна Локомотив (София) сега, не е единствено договорът повода ", показа Станислав Генчев в " Надежда ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР