Наставникът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, отличи старанието на

...
Наставникът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, отличи старанието на
Коментари Харесай

Томаш: Само феновете ни ни изпреварват, трябва да ги догоним

Наставникът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, отличи старанието на своите футболисти при успеха с 2:0 над Спартак Варна.

„ Много значима победа, която беше извоювана от сърцата на нашите футболисти. Мисля, че много отбори ще имат проблеми във Варна, само че считам, че трябваше да затворим мача по-рано. Имахме обстановките, само че се вижда, че ни би трябвало доста работа, с цел да направляваме избрани обстановки в такива мачове. С доста работа това ще стане “, стартира Томаш.

„ Спартак е тим, който от съвсем никакви обстановки може да ти вкара. Още на почивката споделих, че не би трябвало да се изнервяме и да търсим гол. Бях сигурен, че ще вкараме, след което да търсим втори. Случи се по-трудния метод. Поздравявам футболистите и публиката си, които демонстрираха, че са доста над нас “, продължи Томаш.

„ Не виждам класирането. Казаха ми, че в случай че сме били победили предния мач, щели сме да бъдем първи. Трябва да се случват последователно нещата. Единственото нещо, което ни изпреварва в този момент, са почитателите. Трябва да ги гоним с работа “.

„ Във всеки един мач, без значение против кой, излизаме единствено за победа. Работим през седмицата. Славия е добър съперник, само че желая да се стараем, себераздадем и сърце, с цел да спечелим мача “, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР