Наставникът на Левски Станимир Стоилов заяви след поражението на “сините

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов заяви след поражението на “сините
Коментари Харесай

Ще има ли Левски нов собственик - Мъри каза какво се е случило

Наставникът на Левски Станимир Стоилов съобщи след провалянето на “сините ” с 1:2 от Лудогорец за Купата, че отборът му се надиграва с всеки един съперник и играе като еднакъв с еднакъв против първенеца на България.

Също по този начин Мъри внесе изясненост и по възможната промяна на собствеността. Треньорът на родния гранд разгласи, че са извършени диалози и се следва някакъв проект, само че всичко зависи от желанието на новите хора.
 Лудогорец детронира Левски, Лудогорец детронира Левски, " сините " позволиха поврат и изпуснаха дузпа в 90-ата минута
“Въпреки тежкия съперник и конфликт тимът изглеждаше добре. Разликата беше, че съперникът осъществя при първитне си две обстановки, а ние пропуснахме още през първото полувреме. През второто отпаднахме физически, нямахме опция да вкараме футболисти, с цел да задържим същия темп. Имахме и ситуациите, и упоритостта да спечелим.

Вторите 45 минути нямаше футбол - накъсана игра, симулации. Явно имаме проблем с дузпите.

Тази дребна численост играчи изкара 11 месеца без спиране. Тези, които влязоха, не са упражнявали отдавна. В предния мач изглеждаха по-свежи. на този стадий не можем да мечтаем за нищо повече.

На този стадий няма да има кой знае каква опция, в случай че нещо не се промени. Търсим нов само за позицията на Бари. Прекарахме сложна и тежка година. Отборът има едно огромно предпочитание да се бори. Изглеждахме като еднакъв с еднакъв против хегемона на България. Левски се завръща към корените си ”, сподели Станимир Стоилов, който разяснява по следния метод договарянията за нов притежател.

“Направиха се нужните диалози и срещи, върви се по някакъв проект. Но това не зависи от нас, а от възможните нови претенденти.

Създадохме тим, който не се тормози да се надиграва с всички. Спечелихвме прелестни евромачове. Това са ни опциите на този стадий. Не знам за нов вложител, надяваме се да има подобен ”, добави Мъри.

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР