Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, коментира БФС и позицията

...
Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, коментира БФС и позицията
Коментари Харесай

Стоилов: Боби Михайлов е легенда на Левски, клубът не може да застане срещу него

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, разяснява БФС и позицията на Левски по отношение на управителното тяло на българския футбол.

"Левски е един от клубовете, които непрекъснато си изричат мнението. Ние нямаме желанието да сменим Борислав Михайлов, имаме предпочитание за положителна смяна във футбола. Левски желае почтеност, честност и тотална смяна на разпоредбите на футбола. Борислав Михайлов е легенда на Левски и Левски под никаква форма не може да си мисли да застава против личните си митове ", съобщи Младенов.

"Но ние сме клубът, който ежедневно желае смяна във футбола - терени, метод на работа, съдийство. Другите тимове са откъслечни и след това като се случи нещо по техния обичай, всичко е тъкмо. Мен персонално не са ме убедили и другите хора. Няма съответни оферти, споделих и на Димитър Бербатов. Общи приказки. Коя е лигата? Аз не я знам. От 20 години се въртят хора и слугуват на някого. Да чуем съответни промени. Увеличение на групата - под каква форма? ТВ правата, всякога приказваме едно и също. Много малко хора се качваме да водим борба за футбола, по тази причина в този момент се постанова Левски да е самичък в доста неща. Но това е най-хубавото - Левски самичък ще се избави ", добави Стоилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР