Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори пред репортерите след контролата

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори пред репортерите след контролата
Коментари Харесай

Мъри: Привържениците гарантират бъдещето на Левски! Какво значи прозрачност - не говори като страхливците през Дунав

Наставникът на Левски Станимир Стоилов приказва пред репортерите след контролата със Струмска популярност, извоювана от " сините " с 3:0. Специалистът приказва по отношение на бъдещето на клуба от " Герена " и пропаднаха договорка с " Юнайтед Груп ", като се ядоса на въпрос за прозрачността.

" Футболисти, които нямат игрови минути, получиха игрова процедура, както споделяме. Доволен съм изключително от първото полувреме, удовлетворен съм от желанието, старанието, доста от младите поиграха, макар че теренът отново беше заледен. Получи се добра подготовка мога да кажа. Провалената договорка? Не е прелестно, когато дълъг интервал от време се чакат позитивни решения за клуба, ще мислим тези дни каква ще е идната стъпка на клуба. Все още нямаме хрумвания - когато имаме, допускам, че ще се каже каква ще е идната стъпка. Като клуб, каквото трябваше да свършим - чист клуб, успяхме да свършим, само че уговорките и натрупвания, които са били отпреди, са отвън нашите благоприятни условия.
 Левски отнесе Струмска популярност в контрола Левски отнесе Струмска популярност в контрола
Имахме концепция да играем контролата, бяхме говорили по-рано със Струмска популярност. Смятам, че от събота до събота като интервал не ни устройва като цикъл. Спокойно можехме да стартираме да играем при по-високи температури и да играем по-често - в сряда и в събота. Сега играем от събота в събота, играем на леда. Доволен съм, че играчите играят, би трябвало да имат игрови минути и да поддържат спортна форма, с цел да не слушам след това " но аз отдавна не съм играл ". По време на тренировките едва ли има напрежение, другояче е обикновено да има някаква обремененост, само че тя ще се махне с успехите. Когато побеждаваш, обикновено е да спада напрежението и да ти идва повече убеденост. Трябва да не позволяваме неточности.
18  Левски - Струмска популярност
До един-два дни ще стане ясна каква ще е тактиката, на този стадий нямаме концепция. При всички ситуациите, откакто бяхме докарали нещата до една значима стъпка за българския футбол въобще и за Левски - да станем естествен европейски клуб, без данъчни отговорности и със личен стадион, бяхме близо. Ще търсим нови хора, имаме спонсор, може и акция да създадем. До няколко дни ще обявим - ясно е, че всички левсакри би трябвало дружно да сме в този значим миг. Всичко съвсем беше изчистено, оставаше най-важната стъпка, само че няма да оставим нещата по този начин. Тежко ще бъде, само че би трябвало да се обединим и да представим проект и тактика. Естествено, нуждаем се от всеки левскар. 
 Сираков с изказване по отношение на пропадналата договорка и бъдещето на Левски Сираков с изказване по отношение на пропадналата договорка и бъдещето на Левски
За лиценза не мога да ви кажа, господин Ивков би трябвало да каже. Покриваме си всички настоящи разноски, тази договорка прекомерно дълго се проточи. Имахме опция да продадем някои играчи в западни тимове, предпочетохме да изчакаме, мислехме, че всичко ще свърши добре, не знаем какво повече да кажем и мисля, че не е редно повече да разясня. Какво значи бистрота? Кажи, а не като всички страхливци да ми приказваш през Дунава. Имаше одит, няма договорка. Какво по-прозрачно от това? Предоставили сме каквото би трябвало. Това е бистрота, и тяхната компания е транспарантна. Конкретното ми кажете! И аз си задавам въпроси. Всички задължения на Левски ги има в настоящото положение на клуба, отваряйте и ги пускайте в медиите. Кое не е транспарантно? Да кажем. По-прозрачно от това няма!
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Световна компания имаше интерес към Левски, публично най-после отхвърлиха. Винаги можем да разчитаме на поддръжката на левскарите. Левскарите си спасяваха клуба. Жокерът " последователи " подсигурява бъдещето на Левски! Умишлено търсим други решения, с цел да не слагаме нашите последователи под напрежението да оказват помощ в допълнение. Достатъчно е да си купуват карти, фланелки, продукти и да участват на стадиона. Тяхната поддръжка е огромна! Привържениците са крайният жокер, който съгласно мен ще включим в тази акция. Бъдещето не е толкоз ужасно. Голяма част от отговорностите сега не са лицензионни. Има някакво обвързване, което е след 3-4 години ", съобщи Станимир Стоилов пред публицистите.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР