Наставникът на Левски – Станимир Стоилов, говори от Солун преди

...
Наставникът на Левски – Станимир Стоилов, говори от Солун преди
Коментари Харесай

Стоилов: За Левски предстои тежък изпит срещу ПАОК

Наставникът на Левски – Станимир Стоилов, приказва от Солун преди ответния мач с ПАОК от втори квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Специалистът съобщи, че солунският отбор е класен тим, а за "сините " следва извънредно значим изпит на "Тумба ".

„ Двамата футболисти са здрави, те са някаква алтернатива, която може да използваме. Ще забележим дали ще ги употребяваме. Ясно е за всички нас, че ПАОК беше и е любимец в конфликта. Също е ясон, че направихме добър мач, показахме нужните качества като футбол и игра. Знаем какво ни следва. Още на „ Герена “ видяхме качествата и силата на ПАОК. Силен треньор и мощен тим, които ми направиха мощно усещане “.

„ Продължавам да заставам зад думите си, значимо е да издържим физически и душевен. Важно е обаче и да играем футбол. Ще бъде игра на неточности, уповавам се ние да не вършим самостоятелни неточности, от които те да се възползват, както беше и в първия мач “.

“Не знам до какъв брой сме впечатлили ПАОК. Изиграхме добър мач. Продължавам да приказвам, че ПАОК е мощен тим. Надявам се успеха, и всяка победа, която трупаме да ни дава самочувствие да вървим напред. Трудните изпити, когато ги взимаш, те вършат по-добър. За нас следва следващ изпит. Ако се оправим с това, може да го окачествим като футболно знамение за нас ", приключи Стоилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР