Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори обширно пред медиите след

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори обширно пред медиите след
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Няма нито план, нито идея за зимната селекция

Наставникът на Левски Станимир Стоилов приказва обстойно пред медиите след равенството 1:1 против Локомотив Пловдив. Старши треньорът показа, че тимът от Пловдив е играл добър и открит футбол, както и че през тази година има израстване. Стоилов разяснява също пропуските на Роналдо и какви са и има ли въобще проекти в отбора за зимната селекция, каквито информации се появиха в последните дни.

“Криза на резултатите е. Имахме задоволително моменти, в които можеше да осъществяваме. Обикновено по този начин се получава, че при първото състояние на съперника, получаваме гол. Иначе би трябвало да подобрим завършващия удар. Смятам, че би трябвало да играем по-уверено в централната двойка бранители. Нормално е Левски да желае всеки мач да печели. Запазили сме футболните си стойности “.

„ Стана добър мач и Локомотив игра добър футбол. Оказват израстване. Нормално е да кажем, че сме изгубили точки. Като създадеш 5-6 положения и не победиш, или допуснеш от първото състояние гол...няма какво да е. Футболният бог очевидно е видял нещо “.

„ Илиян Стефанов сподели, че усеща болки в глезена и по тази причина не взе присъединяване в срещата и остана един Марин. Но да се оправдаваме – не. Трябва да работим. На терена се вижда всичко “.

„ Имаше обстановки и на празна врата, проблем не бих споделил. По-притеснително ще е тимът да не играе както би трябвало. Или с времето, или с прибавянето на класа ще решим проблемите. През пролетта шансът ни даде малко повече. Владеем самодейността, само че в последна сметка, като не вкараш – по този начин става. Локомотив игра добър футбол, отново споделям “.

„ Начинът, по който играе Роналдо ме удовлетворява, само че без завършващия удар. Трябва да му се дава време. Ние не може да вземем Феномена Роналдо, имаме нашия Роналдо. Преди беше „ Защо играе Бари? “. Сега е „ Защо го няма Бари? “. Трябва да имаме проект за бъдещето, с цел да се ориентираме в селекцията. Нито има проект, нито подготвеност със селекцията. Имаме задължения към институциите. Още след спечелването на Купата споделих, че не чакам кой знае какво надграждане. Да кажем, че нямаме класа да осъществяваме, то тези положения бяха прекомерно обикновени. Нормално е да има леко отчаяние. Трябва да се реагира съгласно обстановката, само че аз сега нямам концепция и проект какво ще се случи “, приключи Стоилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР