Наставникът на Левски - Станимир Стоилов даде средна оценка за

...
Наставникът на Левски - Станимир Стоилов даде средна оценка за
Коментари Харесай

Стоилов: Пет и половина от десет ми е оценката, можем повече

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов даде междинна оценка за представянето на "сините " при успеха с 2:1 над Локомотив Пловдив. Специалистът подчертава над Филип Кръстев, чието показване открои, само че добави, че халфът може да покаже и още. Стоилов приказва и за останалия отвън групата на отбора Иван Горанов, както и за вероятен трансфер на Ивелин Попов.

"Пет и половина е оценката ми по десетобалната. Първи мач, трябваше да го спечелим по-убедително. Искам да изградим тим, който да господства. Локомотив сподели убеденост, а ние бяхме напрегнат. Трябва да благодарим на последователите - изпълниха стадиона. Тепърва ще построяваме нрав на спечелили, а той се гради тъкмо в такива мачове. Днес най-важното беше, че спечелихме. Смятам, беше заслужена, само че имаме своите проблеми в завършващата фаза ", стартира Мъри.

"Играчите с нужното самочувствие се показаха добре, тимът може да играе и много по-добре. Трябва да поработим и върху статичните положения. Виждам убеденост и в много други футболисти. Последните години Левски постоянно губеше на "Герена " против тимове като Локомотив. Трябва да даваме обръщение ", продължи той.

"Кръстев беше притеглен тъкмо по тази причина - да внася хрумвания, креативност. Това не му е таванът, може и по-добре. Ако се наложи, е разгадавам на Иван Горанов. Трудно можем да включим повече от двама бранители в групата, с приоритет са младите - би трябвало да натрупат самочувствие и игрови минути. Това е пътят. Нормално е да има спадове от време на време ".

"Дай боже Ивелин да беше тук, преди Нова година се видяхме с него, имаме другарски връзки. За Попов вратите на Левски са отворени, в случай че той реши е добре пристигнал ", приключи Стоилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР