Наставникът на Левски – Станимир Стоилов, коментира равенството на сините“

...
Наставникът на Левски – Станимир Стоилов, коментира равенството на сините“
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Много сме нежни в наказателното на противника

Наставникът на Левски – Станимир Стоилов, разяснява равенството на „ сините “ против новака Септември. Специалистът от Хасково показа, че е удовлетворен от представянето на играчите си и единственото, което не му харесва е резултатът. Стоилов проучва малко по-детайлно и представянето на атакуващите си футболисти, като дефинира играта им в противниковото наказателно поле като „ нежна “.

„ От играта съм удовлетворен. Доволен съм и от желанието и упоритостта на футболистите. Резултатът под никаква форма не ни задоволява. Проблемите в завършващата фаза си ги знаем. Имахме шансове, само че не успяхме. Трябва да сме по-уверени в атакуващата линия и последния удар. Резултатът ни избяга “, стартира спецът.

„ Имахме седем атакуващи варианти. Не се получи. Пристигаме при вратата и виждаме неуверени завършващи удари. Това става с работа, самочувствие или класа. Имахме шансове и при далечни удари и при статични положения “.

„ Нормално е някогашните играчи и юноши да са настървени. Това е добре за нас. Трябва да играят по този начин, а ние да се учим да играем напрегнат. Пропуските се отразяват на самочувствието. Щом пропуснеш толкоз моменти, е допустимо. Имаме потребност от експанзия на офанзивните играчи в наказателното на съперника. Много нежни сме в противниковото наказателно “, приключи Стоилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР